Про план відновлення Бучанської міської територіальної громади йшла мова на спільному заході, організованому Бучанською міською радою та Українською студентською лігою

Дата: 30.03.2023 10:56
Кількість переглядів: 175

Данило Мавлянов взяв участь у заході щодо плану відновлення Бучанської громади, організованому Бучанською міською радою та Українською студентською лігою.

Фото без опису

З вітальних словом до присутніх звернулися т.в.о.голови Київської обласної військової адміністрації Дмитро Назаренко та міський голова Бучі Анатолій Федорук.

Серед учасників були представники українських та іноземних організацій. Зокрема, спікерами у панельній дискусії «Формати відновлення України у період після окупації та інструменти залучення коштів для відбудови України» виступили народні депутати України, представники дипломатичних представництв, члени Української студентської ліги.

Фото без опису

Зокрема, йшлося про комплексну програму відновлення житла, новий концепт містобудови, який дозволив би розбудувати оновлені, модернові та сучасні українські міста на деокупованих територіях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень