Данило Мавлянов під час робочої поїздки відвідав Немішаївський агроколедж

Дата: 01.04.2023 10:49
Кількість переглядів: 140

Немішаївський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування – один з професійних навчальних закладів у Бучанському районі.

Фото без опису

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов під час робочої поїздки відвідав Немішаївський агроколедж.

Директор фахового коледжу Володимир Альохін провів екскурсію коледжем та розповів про заклад, навчальний процес, про період окупації та плани подальшого розвитку.

Оглянули навчальні класи та лабораторії. Директор коледжу показав чому навчають майбутніх фахівців, на яких засобах студенти освоюють основи своїх майбутніх професій. Розповів про інновації, які впроваджуються у навчальний процес, залученість студентів до практичної роботи за вивченим матеріалом.

Фото без опису

Коледж має дослідні поля та сади, тваринницьку ферму. У спеціально обладнаних лабораторіях студенти навчаються виготовляти крафтові сири та іншу молочну продукцію. На кафедрі ветеринарної медицини є чи не єдиний в районі рентген-кабінет, де є змога робити обстеження коней та інших великих тварин. Працює лабораторія рослинництва, де займаються селекцією, вирощуванням та квітникарством.

Володимир Альохін розповів, що під час окупації рашисти викрали та вивезли багато цінностей, обладнання, частково зруйнували приміщення.

Після деокупації викладачі коледжу спільними зусиллями, не очікуючи на допомогу, робили ремонти, відновлювали навчально-технічну базу. З осені забезпечили обігрів приміщень котлами на твердому паливі, обладнали комфортні бомбосховища з таким само обігрівом.

Директор коледжу Володимир Альохін вболіває за очолюваний навчальний заклад, поділився масою ідей з покращення навчального процесу, планами розвитку коледжу відповідно до вимог часу. Він добре розуміє, що Україні після Перемоги потрібні власні висококваліфіковані фахівці різних прикладних професій, яких і готує коледж.

На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Данило Мавлянов високо відзначив дієвість і спроможність директора коледжу разом з викладачами вирішувати проблеми і закривати потреби навчального закладу самотужки, знаходячи неординарні рішення в це важкий для держави час, та запевнив у всебічній підтримці районною адміністрацією Немішаївського агроколеджу.

Голова району взяв на контроль питання допомоги у забезпеченні навчального закладу необхідним устаткуванням щодо його до потреб, та дав доручення відповідним підрозділам Бучанської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень