Питання безпеки у Бучанському районі на Великодні свята розглядалося на нараді з керівниками територіальних громад

Дата: 11.04.2023 14:16
Кількість переглядів: 170

11 квітня начальник Бучанської районної військової адміністрації Данило Мавлянов провів нараду з керівниками територіальних громад району.

На зображенні може бути: 4 людини

Відповідно до порядку денного на нараді присутні заслухали доповіді щодо:

- оперативної обстановки в Бучанському районі;

- мобілізаційних заходів на території Бучанського району;

- заходів щодо забезпечення безпеки громадян;

- охорони громадського порядку під час святкування Великодня;

- стану протипожежної безпеки населених пунктів району та виконання заходів щодо протидії масовим пожежам лісів протягом великодніх свят та поминальних днів.

На зображенні може бути: 10 людей

Керівникам територіальних громад було зауважено на донесенні до жителів населених пунктів про незмінність комендантської години на Великодні свята, відповідно до чого проведення освячення пасхальних кошиків відбуватиметься до та після комендантської години. Також щодо поминальних заходів, рекомендовано було застерегти громадян про утримання від проведення поминальних панахид на територіях кладовищ, з метою уникнення скупчення людей та дотриманням діючих протиепідемічних норм.

Стосовно охорони порядку доручено керівникам територіальних громад визначитися з відповідальними особами за дотриманням охорони громадянського порядку у період Великодніх свят у громадах.

Також з метою запобігання виникненню пожеж у лісових масивах, екосистемах району рекомендовано провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення щодо заборони відвідування лісів у період воєнного стану та відповідальності за нанесення шкоди навколишньому середовищу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень