Питання розвитку КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» Ірпінської міської ради обговорилися на виїзній зустрічі

Дата: 14.04.2023 14:49
Кількість переглядів: 120

14 квітня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов спільно зі своїм заступником Євгеном Рибалком, начальниками відділу гуманітарного розвитку Лесею Дяченко та відділу комунікацій та взаємодії з органами місцевого самоврядування адміністрації Богданом Легінем відвідав КНП «Ірпінська центральна міська лікарня» Ірпінської міської ради.

На зображенні може бути: 4 людини

Учасники поїздки провели зустріч з директором підприємства Антоном Довгополом та поспілкувалися стосовно проблемних і перспективних питань діяльності закладу охорони здоров’я, а також відвідали приміщення майбутньої консультативно-діагностичної поліклініки для дорослого населення, в якій заплановані ремонтно-відновлювальні роботи.

На зображенні може бути: 5 людей

Лікарня КНП «ІЦМЛ» є закладом охорони здоров’я з другим рівнем акредитації та забезпечує надання стаціонарної, амбулаторно-поліклінічної багатопрофільної медичної допомоги дорослим і дітям та лікарсько-акушерської медичної допомоги.

Після деокупації Бучанського району лікарня повністю відновила свою роботу у частині надання медичної допомоги, починаючи з червня 2022 року.

На зображенні може бути: 2 людини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень