Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди

Дата: 28.04.2023 15:25
Кількість переглядів: 136

Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕДЕМ-КАРПЕЙНТ» (ТОВ «ЕДЕМ-КАРПЕЙНТ»). Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 43973953. Місцезнаходження суб’єкта господарювання: 08131, Київська обл., Бучанський р-н, село Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, буд. 1, контактний номер телефону: +38 (067) 2202701, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: domas@edem-carpaint.com.ua. Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 08131, Київська обл., Бучанський р-н, село Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, буд. 1.

Повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в  атмосферне повітря стаціонарними джерелами - Департамент економічного  розвитку – Рівненської міської ради

 

Мета отримання дозволу на викиди: отримання дозволу на викиди для існуючого об’єкта ІІІ групи. Відомості про наявність висновку з оцінки впливу на довкілля: згідно ст. 3 ЗУ «Про оцінку впливу на довкілля» підприємство не підлягає оцінці впливу на довкілля. ТОВ «ЕДЕМ-КАРПЕЙНТ» спеціалізується на технічному обслуговуванні та ремонті автотранспортних засобів (основний вид діяльності за КВЕД).

 

Загальний опис об’єкта (опис виробництв та технологічного устаткування): на території промислового майданчику розташовано малярно-кузовний цех, який складається з рихтувального цеху, де виконуються рихтувальні роботи (відновлення геометрії кузова, видалення вм’ятин, розривів за допомогою ручного інструмента) та малярного цеху, де виконується попередня підготовка поверхні деталей (нанесення шпаклівки,  шліфування оброблених поверхонь до набуття відповідних форм) та нанесення фарби та лакового покриття на оброблені деталі.

 Відомості щодо видів та обсягів викидів: диметилетаноламін - 0,0057 т/рік, ацетон - 0,228 т/рік, ксилол - 0,0567 т/рік, бутиловий ефір оцтової кислоти (бутилацетат) - 0,228 т/рік,  1,2,4-триметилбензол (псевдокумол) - 0,0114 т/рік, метилізобутилкетон - 0,0057 т/рік, залізо та його сполуки (у перерахунку на залізо) - 0,00006 т/рік, манган і його сполуки (у перерахунку на двоокис мангану) - 0,000004 т/рік, хром та його сполуки (у перерахунку на триоксид хрому) - 0,0000002 т/рік, оксиди азоту (у перерахунку на діоксид азоту [NO+NO2]) - 0,000005 т/рік, оксид вуглецю - 0,00002 т/рік, стирол - 0,0114 т/рік, ангідрид малеїновий - 0,00038 т/рік, речовини у вигляді суспендованих твердих частинок недиференційованих за складом - 0,00036 т/рік.

 

Заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва: не встановлюються для об’єкту ІІІ групи. Перелік заходів щодо скорочення викидів: не передбачаються, відсутні перевищення встановлених нормативів граничнодопустимих викидів. Дотримання виконання природоохоронних заходів щодо скорочення викидів: не передбачено. Відповідність пропозицій щодо дозволених обсягів викидів законодавству: пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству; для речовин, на які не встановлені нормативи граничнодопустимих викидів відповідно до законодавства,  встановлюються  величини  масової витрати. 

 

Із зауваженнями та пропозиціями щодо дозволу на викиди по зазначеному промисловому майданчику звертатись в Київську обласну військову адміністрацію (Київську обласну державну адміністрацію) (01196, м. Київ, площа Лесі Українки, буд. 1, телефон – (044) 286-84-11, e-mail: zag@koda.gov.ua, zvern@koda.gov.ua).

 

Строки подання зауважень та пропозицій: протягом 30 календарних днів з дня публікації повідомлення про намір отримати дозвіл на викиди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень