ДЕРЖАВНИЙ КОМІТЕТ ТЕЛЕБАЧЕННЯ І РАДІОМОВЛЕННЯ УКРАЇНИ ОГОЛОШУЄ ПРИЙОМ ПУБЛІЦИСТИЧНИХ ТВОРІВ НА ЗДОБУТТЯ ПРЕМІЇ ІМЕНІ В’ЯЧЕСЛАВА ЧОРНОВОЛА ЗА НАЙКРАЩУ ПУБЛІЦИСТИЧНУ РОБОТУ В ГАЛУЗІ ЖУРНАЛІСТИКИ

Дата: 07.06.2023 09:40
Кількість переглядів: 35

Премія присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, які сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності.

Фото без опису

Прийом творів на здобуття Премії триватиме до 10 серпня 2023 року.

Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше, ніж за пів року до їх висунення на здобуття Премії. Можуть бути висунуті роботи як окремих авторів, так і творчих колективів у складі не більше п’яти осіб.

Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно подати:

  • клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора;
  • примірник твору на матеріальному носії з підтвердженням його оприлюднення (примірники друкованих засобів масової інформації, телепередачі та радіопрограми на компакт-дисках у форматі DVD);
  • копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).

Творчі роботи можна подати за адресою: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «на здобуття Премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики»).

Клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою твору та його автора (у форматі word), а також електронну версію твору прохання надсилати Держкомтелерадіо на електронну адресу iv@comin.gov.ua.

Із Положенням про Премію можна ознайомитись на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо за посиланням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень