Повідомлення про наміри отримати дозвіл на викиди

Дата: 25.07.2023 13:29
Кількість переглядів: 96

Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛАН-УКРАЇНА», код ЄДРПОУ 30384724, юр. адреса: 04116, м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Митрофана Довнар-Запольського, 5, тел. (044) 455-99-45, e-mail: info@lanukr.com, повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі діяльності проммайданчика, який розташований за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, с. Чайки, вул. Антонова, 1-А.

Викиди парникових газів: картинки, стокові Викиди парникових газів  фотографії, зображення | Скачати з Depositphotos

 

Дозвіл на викиди забруднюючих речовин отримується у зв’язку із введенням в експлуатацію дизель-генератору для аварійного електропостачання підприємства. Відповідно до ст. 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» планована діяльність підприємства не потрапляє під процедуру оцінки впливу на довкілля.

 

Основними видами діяльності – неспеціалізована оптова торгівля продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами та ведення складського господарству.  Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об'єкту на забруднення атмосферного повітря, та не потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

У результаті проведення інвентаризації джерел викидів встановлено, що на підприємстві налічується два стаціонарних джерела викидів: труба дизель-генератору (дж. №1), комплекс вантажних рамп (дж №2).                                                                                                                                                                                                           

Потужність викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від об’єкту в цілому становить 0,147701 г/с та 0,248 т/рік, в т.ч: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – ‌0,0002 т/рік, оксиди азоту – ‌0,018 т/рік, оксид вуглецю – 0,054 т/рік, діоксид сірки – 0,00002 т/рік, вуглецю діоксид – 0,144 т/рік, азоту оксид – 5·10-6 т/рік, метан – ‌0,00001 т/рік, вуглеводні насичені – 0,0032 т/рік, НМЛОС – 0,0001 т/рік. 

 

Підприємство відноситься до третьої групи заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не розробляються.

Нормативи ГДВ забруднюючих речовин не перевищені заходи щодо скорочення викидів не розробляються.

 

Пропозиції щодо дозволених обсягів викидів відповідають чинному законодавству. Обсяги викидів забруднюючих речовин не перевищують затверджені нормативи ГДВ, а викиди, які не підлягають регулюванню та за якими не здійснюється держоблік, не перевищують гігієнічних нормативів. Перевищення гранично-допустимих концентрацій на межі санітарно-захисної зони відсутні.

 

Зауваження та пропозиції щодо намірів приймаються в місячний термін після публікації оголошення до Київської обласної державна адміністрації (КОДА) за адресою: 01196, м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, тел. (044) 286-84-11, 286-81-05, e-mail: doc@koda.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень