Стартує подання документів для формування Ради з питань внутрішньо переміщених осіб при Бучанській районній державній (військовій) адміністрації Київської області

Дата: 11.08.2023 15:44
Кількість переглядів: 361

Стати членом Ради: запрошують:

– внутрішньо переміщених осіб, місцем фактичного проживання яких згідно з довідкою про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи є територія Бучанського району Київської області, що є адресою останнього задекларованого/зареєстрованого місця проживання внутрішньо переміщеної особи, в тому числі які є представниками суб’єктів господарювання, які в установленому законодавством порядку перемістили свої виробничі потужності та активи;

Фото без опису

– громадські об’єднання, в статуті яких визначено, що їхня діяльність спрямована на забезпечення та захист прав внутрішньо переміщених осіб і реалізацію проектів у межах Бучанського району Київської області.

Персональний склад Ради затверджується розпорядженням голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Київської області з числа осіб, які відповідають вимогам до членів Ради та виявили бажання брати участь у діяльності Ради.

Відбір членів Ради здійснюється на підставі поданих до районної державної (військової) адміністрації внутрішньо переміщеними особами та представниками громадських об’єднань документів в електронній (сканованій) та/або паперовій формі, а саме:

• заяви у довільній формі;

• документа, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, або відображення в електронній формі інформації, що міститься у документах, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, сформованих засобами Єдиного державного вебпорталу електронних послуг, зокрема з використанням мобільного додатка Порталу Дія (Дія) або єДокумент;

• документа про освіту (за наявності);

• мотиваційного листа кандидата, в якому викладаються обґрунтування для обрання його до складу Ради;

• відомостей про контактний номер телефону та адресу електронної пошти кандидата (за наявності);

• довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи або електронної довідки, яка підтверджує факт внутрішнього переміщення і взяття на облік такої особи, на електронному носії, критерії якого підтримують використання мобільного додатка Порталу Дія (Дія) (за 2 наявності технічної можливості), або листа громадського об’єднання щодо включення до складу Ради представника громадського об’єднання.

Склад Ради утворюється у кількості 18 осіб, з яких чисельність представників органу, при якому утворено Раду, становить шість осіб, внутрішньо переміщених осіб — дев’ять осіб та представників громадських об’єднань, які провадять діяльність у сфері забезпечення та захисту прав внутрішньо переміщених осіб, — три особи.

Термін подання документів: з 11.08.2023 до 25.08.2023 (вул. Інститутська, 22, м. Буча, Київська обл., 08293, каб. 104, e-mail: vdoc@buchanska-rda.gov.ua.

Контактна особа: Управління соціального захисту населення Бучанської районної державної адміністрації Київської області тел. 096 321 02 24; 096 321 02 05


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень