Питання діяльності сільськогосподарських підприємств району обговорені на нараді при голові Бучанської районної державної (військової) адміністрації

Дата: 04.09.2023 14:13
Кількість переглядів: 57

04 серпня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації, Данило Мавлянов, провів нараду з керівниками сільськогосподарських підприємств району.

На зображенні може бути: 8 людей та відділ новин

Учасники наради обговорили ряд заходів для забезпечення ефективного збору врожаю.

Також підняли питання щодо планового очищення зрошувальних каналів по території Бучанського району, реконструкції обладнання для регулювання рівня води в каналах.

Важливою темою стало питання впорядкування переміщення сільськогосподарської техніки під час проведення робіт на території Бучанського району, особливо під час комендантської години. Окрім того, одна з ключових тем обговорення стосувалася порядку використання повітряного простору агродронами.

Під час обговорення постало питання розмінування полів та посіву озимих.

На зображенні може бути: 4 людини, люди навчаються та фортепіано

Голова наголосив керівникам підприємств про важливість створення матеріального резерву на їхніх підприємствах, щоб бути готовими у разі нестабільної роботи енергетичних об’єктів у зимовий період.

Також учасники обговорили спільні заходи для допомоги військовим формуванням та внутрішньо переміщеним особам на території Бучанського району.

Плідна співпраця між органами влади та сільськогосподарськими підприємствами створить основу для стабільного розвитку аграрного сектору району та забезпечення зростання виробництва якісної сільськогосподарської продукції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень