Відбулося засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 04.09.2023 22:36
Кількість переглядів: 87

Сьогодні голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) Зустріч відбулася з участю начальника Бучанського РУ ГУ ДСНС України Юрія Буренка.

Фото без опису

Порядок денний включав важливі питання:

1. Наявність водних об’єктів на території Бучанського району: Учасники зустрічі розглянули заходи щодо створення запасів води для потреб пожежної безпеки. Обговорювалася також проблема самовільного спалення сухої трави та сміття, ремонту доріг протипожежного призначення, а також патрулювання лісових масивів та торфополів під час пожежної небезпеки.
2. Приведення в робочий стан водних об’єктів (бар’єрів, каналів): Була розглянута можливість додаткової подачі води та поглиблення місць для забору води пожежною та пристосованою технікою для здійснення цілей пожежогасіння.

Фото без опису

3. Матеріальне забезпечення паливом для оперативної ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій: Розглядалася важлива тема забезпечення необхідним паливом для ефективної реакції на техногенні та природні катастрофи.
4. Створення комісії з метою проведення інвентаризації та технічного стану гідротехнічних споруд на водних об’єктах: Обговорювалася ініціатива створення спеціальної комісії для систематичної перевірки та підтримки гідротехнічних споруд.
5. Епідситуація в дошкільних закладах: Піднялася питання епідситуації в приватних закладах дошкільної освіти на території громад Борщагівської, Білогородської та Вишневої. Зроблено рішення щодо проведення виїзної перевірки діяльності цих закладів освіти.

Зустріч була спрямована на забезпечення безпеки та готовності до реагування на надзвичайні ситуації на території Бучанського району. Результати обговорення та вирішення питань ТЕБ та НС відіграють важливу роль у забезпеченні безпеки жителів та інфраструктури району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень