Обговорені питання стану енергетичних об'єктів району, готовності господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року

Дата: 12.09.2023 12:16
Кількість переглядів: 109

Сьогодні перший заступник голови адміністрації Денис Денисюк провів нараду із апаратом Бучанської районної державної (військової) адміністрації.

На зображенні може бути: 8 людей, люди навчаються та стіл

Забезпечення безпеки та захисту громадян в разі надзвичайних ситуацій завжди є найважливішим завданням влади. Тому обговорення готовності пунктів Незламності, які є ключовими в організації допомоги і захисту населення в екстремальних умовах, є вкрай актуальним і необхідним кроком у забезпеченні безпеки та добробуту громадян.

На нараді також розглядали стан захисту енергетичних об’єктів на території району. Враховуючи, що ці об'єкти відіграють ключову роль у забезпеченні електропостачання та функціонування інфраструктури району, їх захист стає пріоритетом у забезпеченні стійкості системи.

Особливу увагу також приділили питанню готовності господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2023/2024 року. Забезпечення надійного функціонування цих об'єктів є важливим завданням для забезпечення комфорту та безпеки громадян у холодну пору року.

На нараді постало питання підключення територіальних громад до програми «єВідновлення». Зокрема підключення громад до нової генерації, а саме державної цифрової екосистеми «DREAM», яка дозволяє відстежувати інформацію про відновлення пошкоджених або знищених війною об'єктів.

Обговорили питання перевірки навчальних закладів приватного типу розташованих на території Бучанського району.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень