Публічні консультації громадян, юридичних осіб, чиє житло було пошкоджене, або знищене внаслідок збройної агресії росії проти України

Дата: 19.09.2023 10:07
Кількість переглядів: 218

ГО «Інститут Республіка» проведе публічні консультації громадян, юридичних осіб, чиє житло було пошкоджене, або знищене внаслідок збройної агресії росії проти України.

Сформовано Орієнтовний план проведення консультацій з громадськістю у  Солом'янському районі міста Києва на 2021 рік | Солом'янський район

Мета оголошених публічних консультацій: зібрати факти та думки на тему компенсації за пошкоджене/знищене майно від усіх учасників процесу. Особлива увага звертатиметься на типові недоліки, які зустрічаються найчастіше, та на пропозиції щодо шляхів їх подолання. На основі отриманих даних формуємо загальні рекомендації щодо покращення механізму виплати компенсацій.

Більш детальну інформацію можна отримати за посиланнями на консультаційні документи: - консультаційний документ: http://surl.li/lcony

- реєстраційна форма для участі: http://surl.li/lbaqw

Звертаємо увагу, що на зазначених ресурсах, також, наявна форма реєстрації, яку мають заповнити бажаючі взяти участь у публічних консультаціях.

Принагідно інформуємо, що публічні консультації відбуваються у рамках проєкту «Парламент та громадяни: відкритий діалог у період війни», який реалізується громадською організацією «Інститут Республіка» в межах Програми USAID «РАДА: наступне покоління», що виконується ГО «Інтерньюз Україна».

Перша публічна консультація, Напрямок «Північ», відбудеться 20 вересня 2023 року з 16:00 до 18:15 годин.

Додаткову інформацію можна отримати у організаторки заходів «Інституту Республіка» Інни Душка (контактний номер телефону +380961724018)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень