Відновлення Київщини: у КОВА обговорили співпрацю із партнерами з США та Ізраїлю

Дата: 21.09.2023 09:40
Кількість переглядів: 83

Начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко провів робочу зустріч із представниками американської компанії «TESH Group inc.» та ізраїльськими партнерами. Зустріч відбулася в рамках роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва (РОМС).

Фото без опису

Сторони обговорили питання участі компанії у відновленні Київської області та сприянні розвитку будівельної галузі в Україні. А також можливість реалізації будівництва на території пристоличного регіону заводу для виробництва модульних будівель, які можуть використовуватися для житла, освіти або медичних потреб.  

Іноземні гості також відвідали низку постраждалих населених пунктів, зокрема, побували в Мощуні, Горенці, Бородянці та Ірпені. Вони оглянули руйнування приватних та багатоповерхових будинків. Представникам делегації показали та розповіли про наслідки російської збройної агресії під час повномасштабного вторгнення й окупації області.

Руслан Кравченко висловив вдячність іноземним партнерам за ініціативу співпрацювати із місцевою владою, бізнесом та громадськістю з метою якнайшвидшої та якісної відбудови регіону.

РОМС є ініціативою Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України. Це вікно для закордонних партнерів, які прагнуть співпрацювати на рівні області й територіальної громади у сфері відновлення та надання гуманітарної і соціальної допомоги.

https://koda.gov.ua/vidnovlennya-kyyivshhyny-u-kova-obgovoryly-spivpraczyu-iz-partneramy-z-izrayilyu/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень