Роль англійської мови в ІТ-кар’єрі: Мінветеранів та EPAM продовжують знайомити ветеранів та членів їхніх родин зі світом ІТ

Дата: 25.09.2023 10:40
Кількість переглядів: 67

Міністерство у справах ветеранів України спільно з ІТ-компанією EPAM Ukraine продовжують впровадження освітніх ініціатив для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин. Нагадаємо, що у серпні стартували безкоштовні освітні програми у Центрах ветеранського розвитку, які за сприяння Мінветеранів створено у Дніпрі, Вінниці, Львові на базах провідних вишів. Мета проєкту – надати ветеранам інформацію про кар’єрні можливості в ІТ та допомогти їм опанувати одну із затребуваних професій, полегшуючи таким чином адаптацію до цивільного життя після військової служби.

Можливо, це зображення (текст)

🔹Цього разу 5 жовтня о 17:00 відбудеться третя онлайн-зустріч з ветеранами та їхніми рідними в межах проєкту “IT для ветеранів”. Тема – використання англійської мови в ІТ, для чого її вчити і як побудувати свій власний навчальний план, щоб опанувати достатній рівень.

🔹Під час онлайн зустрічі учасники дізнаються:

▪ Як визначити власний рівень англійської, а який потрібний для успішної кар’єри в ІТ?

▪ Як підготуватися до вивчення і не втратити мотивацію в процесі?

▪ На які інструменти та ресурси варто звернути увагу?

🔹Спікерка заходу – Олена Галушка, EPAM Lead Language Trainer, яка має досвід викладання англійської понад 14 років. Спеціалізація: курси для дорослих для підвищення рівня, курси загальної та бізнес англійської, підготовка до міжнародних рівнів.

🔹Зареєструватися на онлайн зустріч можна 4 жовтня. Тривалість зустрічі – 1 година. Участь безкоштовна. Долучитися також можуть й члени родин діючих військовослужбовців.

🔹Детальніше за посиланням https://is.gd/lnDAav

🔹Нагаємо, в межах співпраці Міністерства у справах ветеранів України з ІТ-компанією EPAM Україна для новачків ІТ-експерти EPAM проведять серію ознайомчих офлайн-зустрічей, які допоможуть відповісти на питання про те, які є професії та можливості для розвитку в ІТ, як влаштована галузь, з чого варто почати перехід тощо.

🔹Довідково. ЕРАМ Systems: З 1993 EPAM Systems, Inc. (NYSE: EPAM) – світовий лідер з розробки програмного забезпечення та надання консалтингових послуг сфері цифрової трансформації бізнесів. Завдяки унікальній «інженерній ДНК» гібридні команди EPAM допомагають створювати цифрові рішення, які покращують життя, для клієнтів в понад 50 країнах. Як визнаний лідер, EPAM входить до 15 найкращих компаній у сфері ІТ-послуг у рейтингу Fortune 1000, та однією з 20 компаній, які швидко зростають, за версією Consulting Magazine. В Україна компанія існує з 2005 року, її офіси представлені у 12 містах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень