На базі Немішаївського фахового коледжу обговорили стратегію державно-приватного партнерства у сфері фахової передвищої освіти

Дата: 25.09.2023 11:37
Кількість переглядів: 89

З метою обміну досвідом щодо реалізації проєктів державно-приватного партнерства у сфері фахової передвищої освіти, для визначення подальших шляхів співпраці та координації партнерів через взаємодію освіти і ринку праці  ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» організував і провів круглий стіл «Стратегії державно-приватного партнерства у сфері фахової передвищої освіти. Інтеграція. Інвестиції. Інновації».

Фото без опису

 

Саме завдяки співпраці бізнесу і освіти, завдяки фінансовій допомозі ТОВ АТ "Каргілл" у коледжі створено нові навчально-виробничі лабораторії: «Якість та безпека харчових продуктів та продовольчої сировини», «Відновлювальні джерела енергії», «Навчальний лікувально-діагностичний центр ветеринарної медицини».

Фото без опису

 

Участь у засіданні круглого столу взяли представники Київської обласної ради, Бучанської районної воєнної адміністрації, Міністерства освіти і науки, Державної служби якості освіти, Національного агентства кваліфікації, Київської обласної державної адміністрації, ДУ «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти головного управління Держпродспоживслужби в Київській області», представники Національного університету біоресурсів і природокористування України, науково-педагогічні та педагогічні працівники, стейкхолдери, представники громадських організацій, що зацікавлені у висвітленні проблеми ролі та функцій такого партнерства у формуванні освітніх та освітньо-виробничих кластерів.

Фото без опису

 

Учасники круглого столу розглянули ряд важливих питань, зокрема: аналіз реалізованих проєктів державно-приватного партнерства у сфері фахової передвищої освіти;

- визначення подальших шляхів майбутньої співпраці та координації партнерів;

- дуальна освіта, менторство (наставництво), як приклади державно-приватного партнерства;

- роль та функції державно-приватного партнерства у формуванні освітніх та освітньо-виробничих кластерів; 

- основні фактори розвитку державно-приватного партнерства в сфері фахової передвищої освіти, його роль у впровадженні нових технологій, інновацій в освітній процес та підвищенні кваліфікації педагогічних працівників тощо.

Фото без опису

 

За матеріалами прес-служби СП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень