Відбулось чергове засідання комісії з визначення розмірів збитків, які будуть заподіяні власникам землі та землекористувачам, державним підприємствам лісового господарства у зв’язку з будівництвом ВКАД навколо м. Києва

Дата: 28.09.2023 14:32
Кількість переглядів: 84

Сьогодні під головуванням Данила Мавлянова, голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації відбулось чергове засідання комісії з визначення розмірів збитків, які будуть заподіяні власникам землі та землекористувачам, державним підприємствам лісового господарства у зв’язку з будівництвом Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва (ділянка від автодороги Київ-Ковель-Ягодин (М-07) до автодороги Київ-Чоп (М-06).

На зображенні може бути: 6 людей, люди навчаються та стіл

На комісії були присутні представники райдержадміністрації, ДП «Ліси України», головні лісничі Філії «Київське лісове господарство», Філії «Макарівське лісове господарство», державного підприємства «Клавдієвська лісова науково-дослідна станція», представники органів місцевого самоврядування, Головного управління Держгеокадастру у Київській області та Державної екологічної інспекції Столичного округу.

Члени комісії обговорили питання щодо затвердження актів з визначення та відшкодування збитків власникам землі та землекористувачам, що були розраховані лісовими господарствами у 2022 році.

За результатами роботи комісія вирішила актуалізувати та привести у відповідність розрахунки збитків лісовим господарствам для розгляду членами комісії на наступному засіданні, яке планується провести в жовтні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень