Данило Мавлянов відвідав урочистий захід з нагоди Дня захисників та захисниць України

Дата: 02.10.2023 13:51
Кількість переглядів: 83

02 жовтня, з нагоди Дня захисників та захисниць України, Данило Мавлянов, голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації відвідав одну з воєнних частин району для участі в урочистому заході.

Фото без опису

Участь у святі взяли також заступник голови КОВА Михайло Ємець, Бучанський міський голова Анатолій Федорук, перший заступник Ірпінський міського голови Андрій Кравчук, начальник Гостомельської селищної військової адміністрації Сергій Смаль та голова Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко.

Фото без опису

Начальник військової частини та гості привітали захисників зі святом, з цієї нагоди та за бойові заслуги військовослужбовці частини були нагороджені грамотами, подяками, нагородами та відзнаками.

Фото без опису

Данило Мавлянов висловив щиру подяку командуванню та військовослужбовцям військової частини за їх відданість та важливу роль у боротьбі за свободу та незалежність України.

Фото без опису

Завершуючи своє вітання, Данило Бешимович побажав усім міцного здоров'я, наснаги, удачі та найшвидшої перемоги. Спільно ми будуємо майбутнє України, і в цей день ми разом відзначаємо важливість та героїзм тих, хто стоїть на сторожі нашої держави.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень