В Ірпені за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії відновлють пошкоджений будинок, де живуть понад 140 сімей

Дата: 04.10.2023 13:17
Кількість переглядів: 86

На Київщині триває відбудова житлових об’єктів за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Одним із них є багатоквартирний житловий будинок в Ірпені на вулиці Котляревського. В будинку є 149 квартир, до початку повномасштабного вторгнення там мешкали 380 людей.

Фото без опису

Під час активних бойових дій та окупації регіону будівля зазнала значних пошкоджень. Були понищені дах, фасад і балкони, вибиті вікна, пошкоджені внутрішні приміщення.

Відновлювальні роботи на об’єкті розпочались. Уже демонтовані пошкоджені частини фасаду. Наразі виконуються роботи з утеплення цокольної будівлі.

Капітальний ремонт передбачає ремонт і утеплення даху, відновлення та утеплення фасаду, демонтаж вікон, балконних блоків, дверей та влаштування нових, опорядження внутрішніх приміщень загального користування, а також  облаштування нових пандусів із відповідним покриттям.

https://koda.gov.ua/v-irpeni-za-koshty-fondu-likvidacziyi-naslidkiv-zbrojnoyi-agresiyi-vidnovlyuyut-poshkodzheny-budynok-de-zhyvut-ponad-140-simej/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень