Всеукраїнський урок єдності: як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими

Дата: 06.10.2023 10:12
Кількість переглядів: 71

Як не вестися на маніпуляції та залишатися згуртованими? Про це дізнаємось уже 6 жовтня о 12:00 на Всеукраїнському уроці медіаграмотності. Захід організовують для школярів 5-11 класів, їхніх батьків і вчителів. Ви можете переглянути урок у своїх школах або ж приєднатися до трансляції разом із близькими! 

На зображенні може бути: 4 людини та текст

Поговоримо про те, як не вестися на маніпуляції та протистояти дезінформації. Ви дізнаєтеся, як протидіяти соціальним стереотипам, хто такі боти і тролі та як розумно споживати інформацію. А на школярів старших класів чекає сюрприз від організаторів, про який оголосять під час ефіру.

Урок транслюватимуть на телеканалі «Суспільне Культура» й на YouTube-каналі «Перший» 6 жовтня о 12:00, а також повторно 13 жовтня о 9:30. Крім того, о 15:30 його зможуть побачити глядачі місцевих телеканалів «Суспільного».

Якщо ви хочете розпочати урок в інший час, то можете відмотати на початок трансляції за посиланням у Youtube, яка буде доступна за цим покликанням: bit.ly/46yFw73

Також можна скористатися роздатковими матеріалами для обговорення після перегляду уроку bit.ly/45i36E0

Захід організовують Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності Міністерства культури та інформаційної політики та Суспільне Мовлення за підтримки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень