Відбулося позачергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Дата: 06.10.2023 19:04
Кількість переглядів: 79

6 жовтня під головуванням Данила Мавлянова, голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації, відбулося позачергове засідання постійної комісії Бучанської РДА з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Серед учасників засідання були голови ОТГ району, керівники Бучанської та Києво-Святошинської окружної прокуратури.

Фото без опису


На порядку денному було розглянути такі питання:

- Усунення недоліків, виявлених під час оперативних обстежень об’єктів фонду захисних споруд цивільного захисту, вказаних у рішенні Ради національної безпеки і оборони України, введеного в дію Указом Президента України від 26 червня 2023 року №353/2023, комісія розглянула питання забезпечення приведення в готовність захисних споруд комунальної форми власності територіальних громад району та вирішила провести додаткові комісійні перевірки захисних споруд цивільного захисту.

Фото без опису

- Порядок роботи Пунктів  незламності на території Бучанського району в осінньо-зимовий період 2023/2024 та їх належного матеріально-технічного забезпечення. Під час обговорення було піднято питання створення резерву мобільних та стаціонарних приміщень для можливого подальшого використання, в разі необхідності, як Пункти незламності. Комісією також було вирішено створити запаси паливно-мастильних та витратних матеріалів для забезпечення безперебійної роботи генераторів під час роботи Пунктів.

Засідання було спрямовано на забезпечення надійності техногенно-екологічної безпеки в районі та готовності владних органів та громад до надзвичайних ситуацій. Учасники засідання обговорили необхідні заходи та плани дій для підвищення рівня безпеки та реагування на потенційні загрози.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень