Обговорені питання утворення робочих груп «Прозорість і підзвітність» у районі, мобілізаційних заходів, підготовки до опалювального сезону 2023/2024 року

Дата: 10.10.2023 13:11
Кількість переглядів: 62

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів нараду з керівниками територіальних громад Бучанського району. Учасниками наради також були керівник сектору оборони №8, начальник Бучанського РУ ГУ Національної поліції України у Київській області, керівники Бучанської та Києво-Святошинської окружної прокуратури, районного відділу управління Служби безпеки України та керівництво Бучанського РТЦК та СП.

Фото без опису

На виконання протоколу засідання Кабінету Міністрів України від 29.09.2023 року обговорили питання щодо утворення робочих груп «Прозорість і підзвітність» у районі. Голова наголосив, що всі мають працювати виключно на перемогу.

Учасники засідання доповіли щодо оперативної обстановки в Бучанському районі.

Одне із питань порядку денного стосувалося стану проведення призовної кампанії та мобілізаційних заходів на території району.

Фото без опису

На обговорення винесли питання щодо захисту та підготовки до опалювального сезону 2023/2024 року об’єктів критичної та соціальної інфраструктури, об’єктів водопостачання та водовідведення в територіальних громадах та функціонування Пунктів незламності та захисних споруд цивільного захисту (укриттів) в ОТГ.

Також під час наради було обговорено матеріальне забезпечення підрозділів військових формувань.

Маємо працювати прозоро та разом йти до перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень