У Бучі звели новий корпус екстренної допомоги

Дата: 24.10.2023 09:02
Кількість переглядів: 70

У Бучі на Київщині ввели в експлуатацію новий корпус екстреної допомоги. Сучасний та комфортний побутовий модульний корпус екстреної допомоги звели завдяки Угорській екуменічній службі. 

Фото без опису

У заході взяли участь начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, керівник Угорської екуменічної служби Ласло Легел, виконувач обовʼязків голови Київської обласної ради Ярослав Добрянський та мер Бучі Анатолій Федорук.    

Новий корпус зведений на вулиці Яблунській поруч зі старою будівлею «швидкої». 

«Від мешканців Київщини подякував за таку допомогу керівнику Угорської екуменічної служби Ласлу Легелу. Приміщення, де медики працювали до цього, – у критичному стані. У новому приміщенні є всі умови для комфортної роботи та перепочинку», – розповів начальник КОВА.  

Бучанська підстанція обслуговує всіх мешканців району. Загалом тут працюють понад 80 осіб – це 7 бригад «швидкої». За одну зміну одна бригада має щонайменше 12-15 викликів. Медики зізнаються, що іноді на базу протягом зміни навіть не заїжджають. Але радіють, що мають нарешті комфортну будівлю.

«Мешканці Київщини повинні мати доступні та якісні медичні послуги. А ті, хто рятують життя людей 24/7, повинні мати гідні умови праці та заробітну плату. Вдячні міжнародним партнерам, які допомагають відроджувати Київщину», – додав Руслан Кравченко.

https://koda.gov.ua/u-buchi-na-kyyivshhyni-zvely-novyj-korpus-ekstrenoyi-dopomogy/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень