Питання інтеграції внутрішньо переміщених осіб в громади Бучанського району та адаптації ВПО на ринку праці розглядалися в Ірпінському управлінні Бучанської філії Київської обласної служби зайнятості

Дата: 24.10.2023 15:08
Кількість переглядів: 99

Сьогодні в Ірпінському управлінні Бучанської філії Київської обласної служби зайнятості відбулося засідання, присвячене інтеграції внутрішньо переміщених осіб в громади Бучанського району та адаптації ВПО на ринку праці за сприяння служби зайнятості.

Фото без опису

У засіданні взяли участь заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Євген Рибалко, керівник управління агропромислового розвитку Київської ОДА Василь Олексюк, начальник Ірпінського управління служби зайнятості Лілія Козісь, головний державний інспектор праці Головного управління Держпраці в Київській області Роман Мілейко та ВПО.

Обговорили переваги та недоліки інтеграції ВПО в громади Бучанського району, презентували послуги та активні програми служби зайнятості.

Фото без опису

Внутрішньо переміщені особи, які отримали ваучер на навчання, мікрогрант на розвиток або започаткування власної справи, поділилися своїм досвідом та історіями успіху, що надихають інших на подібні кроки.

На засіданні також обговорили питання легалізації трудових відносин та вирішили нагальні питання, які виникли під час зустрічі. Це сприятиме забезпеченню прав ВПО та покращенню їхньої соціальної та економічної інтеграції в нових громадах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень