Відбулося чергове засідання комісії з визначення розмірів збитків, які будуть заподіяні власникам землі та землекористувачам, державним підприємствам лісового господарства у зв’язку з будівництвом однієї з автомобільних доріг навколо м. Києва

Дата: 27.10.2023 15:42
Кількість переглядів: 69

Сьогодні, за дорученням голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації, перший заступник Денис Денисюк провів чергове засідання комісії з визначення розмірів збитків, які будуть заподіяні власникам землі та землекористувачам, державним підприємствам лісового господарства у зв’язку з будівництвом однієї з автомобільних доріг навколо м. Києва.

Фото без опису

На комісії були присутні представники райдержадміністрації, органів місцевого самоврядування, Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Київській області, Державної екологічної інспекції Столичного округу, ДП «Ліси України», головні лісничі Філії «Київське лісове господарство», Філії «Макарівське лісове господарство», державного підприємства «Клавдієвська лісова науково-дослідна станція».

Фото без опису

На засіданні розглянули оновлені розрахунки збитків власникам землі та землекористувачам, що були перераховані лісовими господарствами. Обговорили можливості здійснення обстеження території лісових господарств з метою подальшого розмінування відповідних територій.

За результатами роботи комісія вирішила додатково опрацювати представлені розрахунки збитків та звернутись до ДСНС з метою проведення нетехнічного обстеження територій лісових господарств, в межах яких планується будівництво автомобільної дороги навколо м. Києва.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень