"Кібербезпека: виклики та протидії" - кібергігієна для органів виконавчої влади

Дата: 27.10.2023 16:35
Кількість переглядів: 82

Сьогодні в Бучанському районі відбувся захід під назвою «Кібербезпека: виклики та протидії», який проводив заступник Київської обласної державної адміністрації Андрій Братусь спільно з управлінням цифровізації та цифрових трансформацій облдержадміністрації.

Фото без опису


В заході взяв участь голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов.

Метою цієї інформаційної зустрічі було привернути увагу до нагальних проблем кібербезпеки. Завдяки росту використання інформаційних технологій, захист від кіберзагроз стає більш актуальним завданням, особливо для органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування.

Фото без опису


На заході обговорювалися засоби захисту власної інформації, а також механізми реагування на ймовірні кібератаки.

Зокрема, представники провідних IT-компаній долучилися до дискусії про питання кібергігієни для органів державної влади. Вони надали цінні алгоритми дій щодо забезпечення безпеки в інтернет-просторі, застерегли від типових помилок та надали зразки кращих практик. Також на заході розглядалися питання використання хмарних продуктів захисту в територіальних громадах.

Захист даних та кібербезпека стають все важливішими аспектами в сучасному світі. Даний захід став важливим кроком у популяризації кібербезпеки та підвищенні готовності до можливих кіберзагроз.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень