Питанням забезпечення прозорості та запобігання корупційним ризикам під час публічних закупівель навчали в КОВА

Дата: 01.11.2023 16:49
Кількість переглядів: 50

У рамках антикорупційної політики в Київській обласній військовій адміністрації відбувся семінар щодо принципів забезпечення прозорості та запобігання корупційним ризикам під час публічних закупівель. Захід організував Регіональний центр підвищення кваліфікації Київської області.

Фото без опису

Семінар провела експертка торговельного майданчика Zakupki.Prom, керівниця відділу розвитку держзакупівель Олена Парфенюк, яка має великий досвід у сфері роботи електронної системи закупівель.

У навчанні взяли участь уповноважені особи у сфері публічних закупівель та працівники, дотичні до публічних закупівель Київської області.

До цього з початку року Регіональний центр підвищення кваліфікації Київської області організував та провів вже 7 короткотермінових семінарів підвищення кваліфікації з питань антикорупційної державної політики, запобігання проявам корупції та доброчесності для державних службовців і посадових осіб місцевого самоврядування області. Усього протягом звітного періоду пройшли навчання близько 800 державних службовців.

https://koda.gov.ua/pytannyam-zabezpechennya-prozorosti-ta-zapobigannya-korupczijnym-ryzykam-pid-chas-publichnyh-zakupivel-navchaly-v-kova/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень