Данило Мавлянов провів нараду щодо мобілізаційних заходів

Дата: 17.01.2024 16:55
Кількість переглядів: 154

Сьогодні під головуванням Данила Мавлянова, голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації, за участю заступників, відбулася нарада з керівниками територіальних громад Бучанського району. Учасниками наради також були керівництво Бучанського РТЦК та СП, військових підрозділів та ДФТГ, керівництво Бучанських РУ ГУ НП та РУ ГУ ДСНС України в Київській області, представники Київського обласного центру допомоги Захисникам України.

Фото без опису


Обговорили стан мобілізаційних заходів в районі та роботу дільниць оповіщення. Не менш важливим питанням під час наради стало функціонування Добровольчих формувань територіальних громад району, їх співпраця з Національною поліцією та районним центром комплектування та соціальної підтримки по мобілізаційних заходах.

Підняли питання важливості допомоги військовим підрозділам у матеріальному забезпечення та озброєнні на їхньому шляху боротьби з ворогом з метою більш ефективного виконання ними бойових завдавнь, допомоги сімʼям загиблих та ветеранам війни.

Фото без опису

 

Також серед першочергових завдань – захист об’єктів критичної інфраструктури та належний стан укриттів, їх цілодобова доступність та функціонування пунктів незламності.

Наша ціль - забезпечити безпеку мешканців та допомогти військовим на шляху до нашої перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень