Баскетбольна команда "Гроза" Бородянського академічного ліцею позмагається у Всеукраїнських шкільних лігах пліч-о-пліч

Дата: 19.01.2024 14:49
Кількість переглядів: 45

Знайомимось із учасниками першого етапу Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч від Київщини. Бородянський академічний ліцей у змаганнях із баскетболу представляє команда «Гроза». У ній грають учні 8-11 класів: три Нікіти, Богдан, Тимофій, Єгор, Владислав, Ярослав та Олександр. 

Фото без опису

Гасло команди: «Треба йти вперед, оскільки життя ніколи не зупиняється».

Відтоді, як діти повернулись в Бородянку після деокупації, кажуть, особливо розуміють цінність життя. Збираючись разом на спортивних майданчиках, відчувають підтримку один одного і особливу жагу досягнень.

Команда неодноразово у різному складі брала участь у товариських зустрічах, регіональних змаганнях з баскетболу. Її часники активно просувають баскетбол як вид спорту та пропагують здоровий спосіб життя.

«Долаючи фізичні рубежі, наполегливо працюючи, маємо успіхи. Приємно, що сьогодні суспільство звертає увагу на здоровий спосіб життя. Ми впевнені, що наша діяльність привертає цікавість молоді. Визнання мотивує. Нам хочеться більшого. Тому дуже приємно, коли існують такі ініціативи як спортивні змагання «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч». Ми підійшли до цього серйозно й відповідально, боремося з усіх сил, аби показати нашу силу й незламність. Наша наполегливість – приклад для інших, заряд бадьорості й позитиву», – кажуть гравці.

У «Грози» є своя особлива домашня спортивна арена. Все завдяки активній участі Бородянського академічного ліцею у проєкті  UActive від SavEd, під час якого учні розробляли власні соціальні проєкти для розвитку та відновлення громади. У їхньому освітньому закладі облаштовано два спортивних майданчики – універсальний спортивний та баскетбольний корт.

КОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень