Обговорені питання впровадження конкретних заходів, спрямованих на поліпшення соціального стану внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Бучанському районі

Дата: 23.01.2024 16:16
Кількість переглядів: 46

23 січня за участі заступника голови Бучанської районної державної адміністрації Євгена Рибалка та голови Ради ВПО Бучанського району Ковальової Марини відбулося чергове засідання Ради з питань ВПО.

На зображенні може бути: 7 людей, люди навчаються та стіл

Під час засідання обговорили стратегічні напрямки та основні завдання реалізації державної політики щодо внутрішньо переміщених осіб в Бучанському районі та затвердили операційний план заходів з їх реалізації. Також приділили увагу алгоритму подальших дій та проблемним питанням, серед яких зокрема умови проживання ВПО, їх зайнятість, шляхи доступності інформації з отриманням зворотного зв’язку та інші соціальні аспекти.

Результатом обговорення стало впровадження конкретних заходів спрямованих на поліпшення соціального стану внутрішньо переміщених осіб.

Додатково, засідання було присвячено питанням реєстру ВПО та ведення їх обліку. Учасники обговорення акцентували увагу на важливості створення ефективної системи обліку, яка дозволить точно визначити потреби цієї групи населення та розробити адекватні заходи їх підтримки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень