Реалізація проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади»

Дата: 24.01.2024 11:56
Кількість переглядів: 48

Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ) за підтримки Програми USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) продовжує реалізацію проєкту «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади» та пропонує скористатися можливістю здійснення перевезень вантажів допомоги, за рахунок проєкту, у громади, які потерпіли від агресії російської федерації та деокуповані громади, а також ті, які прихистили у себе внутрішньо переміщених осіб.

Проєкт «Програма підтримки продовольчої безпеки «Згуртовані громади»

Реалізацію проєкту розпочато з перших тижнів війни. Його завданням стала підтримка громад через логістику товарів першої необхідності. Проект об’єднав міста і села, благодійні фонди та міжнародних донорів довкола спільної мети – допомогти постраждалим громадам вистояти та відновитися. Проєкт охоплює всі регіони України, крім тимчасово окупованих територій.

Якщо є можливість допомогти постраждалим громадам, їх мешканцям, внутрішньо переміщеним особам чи дрібним фермерам та/або є потреба доставити до них необхідні вантажі, - звертайтеся за електронною адресою: www.communities.org.ua office@communities.org.ua або sliusarchyk@communities.org.ua. ВАГ організовує логістику та забезпечує перевезення таких вантажів за рахунок проєкту “Згуртовані громади”.

Довідка: Проект «Згуртовані громади», що реалізує ВАГ за підтримки Програми USAID АГРО, об’єднує громади України для забезпечення продовольчої безпеки та стійкості громад в умовах війни, забезпечуючи логістику товарів першої необхідності та інформаційно-консультаційну підтримку. Програма USAID з аграрного та сільського розвитку (АГРО) – це Програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл.

Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень