Відбулося засідання круглого столу на тему «Організація співпраці органів місцевої влади з релігійними громадами ПЦУ та громадкістю в Бучанській громаді»

Дата: 26.01.2024 13:43
Кількість переглядів: 33

25 січня за ініціативи Бучанської міської ради в приміщенні Бучанської районної державної (військової) адміністрації відбулося засідання круглого столу на тему «Організація співпраці органів місцевої влади з релігійними громадами ПЦУ та громадкістю в Бучанській громаді».

Фото без опису

До засідання доєдналися заступник голови Бучанської районної державної адміністрації Євген Рибалко, секретар Бучанської міської ради Тарас Шаправський, Секретар Київської Митрополії ПЦУ протоієрій Михаїл, старости громад та представники релігійних громад Бучанської ОТГ.

Фото без опису

Загалом, на території Бучанського району зареєстровано статути 250 релігійних організацій. Щодо ситуації з переходом до Православної церкви України з УПЦ МП, то з 72 парафій не перейшли близько 30.

Обговорили стан переходу православних релігійних громад до Православної Церкви України та організацію співпраці органів місцевої влади та громадкості з релігійними громадами в Бучанській ОТГ.

Фото без опису

Зараз потрібно протистояти агресору не тільки зі зброєю в руках, а й відчайдушно битися на духовному фронті, де питання незалежності церкви є одним із ключових. Станемо духовно вільними та незалежними від того, що нам нав’язав ворог.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень