Повідомлення про наміри отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі діяльності закладу громадського харчування

Дата: 30.01.2024 14:35
Кількість переглядів: 46

Підприємство з іноземними інвестиціями «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД» (ПІІ «МАКДОНАЛЬДЗ ЮКРЕЙН ЛТД»), код ЄДРПОУ 23744453, юр. адреса: 02140, м. Київ, Дарницький р-н, вул. Гришка, 7, тел. (044) 230-09-00, e-mail: info@ua.mcd.com, повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі діяльності закладу громадського харчування №125, який розташований за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, с. Крюківщина, вул. Івана Богуна, 2.

Який орган видає дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря  стаціонарними джерелами?

 

Дозвіл на викиди забруднюючих речовин отримується у зв’язку з відкриттям нового закладу McDonald’s №125. Відповідно до ст. 3 Закону України «Про оцінку впливу на довкілля» планована діяльність підприємства не потрапляє під процедуру оцінки впливу на довкілля.

 

Основним видом діяльності – діяльність ресторанів, надання послуг мобільного харчування. Підприємство віднесено до третьої групи за ступенем впливу об'єкту на забруднення атмосферного повітря, та не потребує взяття на державний облік за обсягами потенційних викидів забруднюючих речовин в атмосферу.

 

У результаті проведення інвентаризації джерел викидів встановлено, що на підприємстві налічується п’ять стаціонарних джерел викидів: труби обладнання кухні закладу (дж. №1) та обладнання зони пральні (дж. №2), обладнання для холодопостачання, кондиціювання та ГВ (дж. №3-№5). Потужність викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря від об’єкту в цілому становить 0,000377 г/с та 0,0075 т/рік, в т.ч: речовини у вигляді суспендованих твердих частинок – ‌0,001 т/рік, акролеїн – ‌0,002 т/рік, фреон R-507 – ‌0,001 т/рік, фреон R-410А – 0,0035 т/рік. 

 

Підприємство відноситься до третьої групи – заходи щодо впровадження найкращих існуючих технологій виробництва не розробляються.

 

Нормативи ГДВ забруднюючих речовин не перевищені – заходи щодо скорочення викидів не розробляються.

 

Величини викидів забруднюючих речовин не перевищують нормативи екологічної безпеки та гігієнічні нормативи. Перевищення гранично-допустимих концентрацій у зоні впливу проммайданчика підприємства відсутні.

 

Зауваження та пропозиції щодо намірів приймаються в місячний термін після публікації оголошення до Зауваження та пропозиції щодо намірів приймаються в місячний термін після публікації оголошення до Київської обласної державна адміністрації (КОДА) за адресою: 01196, м. Київ, пл. Лесі Українки, 1, тел. (044) 286-84-11, 286-81-05, e-mail: doc@koda.gov.ua.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень