На засіданні колегії Бучанської райдержадміністрації заслухано Публічний звіт про підсумки роботи адміністрації за 2023 рік та пріоритетні завдання у 2024 році

Дата: 27.02.2024 15:47
Кількість переглядів: 36

27 лютого під головуванням Данила Мавлянова, голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації, відбулося засідання колегії Бучанської райдержадміністрації.

Фото без опису

Учасниками колегії були заступники голови адміністрації, керівництво Бучанської міськради, Бучанських районних управлінь поліції та ДСНС у Київській області, Києво-Святошинської та Бучанської окружних прокуратур, Бучанського відділення СБУ, Бучанського РТЦК та СП, ГУ Пенсійного фонду України в Київській області, представники Бучанської районної ради, Громадської ради при Бучанській РДА, керівники військових формувань та керівники структурних підрозділів адміністрації.

Фото без опису

Під час засідання голова адміністрації представив членам колегії Публічний звіт про підсумки роботи адміністрації за 2023 рік. Учасники отримали можливість ознайомитися з досягненнями та викликами, які стояли перед адміністрацією у минулому році. Зі звітом можна буде ознайомитись на сайті адміністрації.

Також обговорили Програму соціально-економічного та культурного розвитку Бучанського району на 2024 рік та пріоритетні завдання, зокрема впровадження діючих механізмів підтримки бізнесу, формування позитивного інвестиційного іміджу Бучанського району, забезпечення нагальних потреб та підвищення рівня соціального захисту найбільш вразливих верств населення.

Фото без опису

Ще одним питанням порядку денного стало про виконання бюджету Бучанського району за попередній рік та основні напрями бюджетної політики на 2024 рік, серед яких сприяння процесу функціонування громад району, відновлення пошкоджених обʼєктів, будівництво, ремонт та покращення матеріального-технічного стану закладів освіти, охорони здоровʼя та культури.

Засідання колегії Бучанської райдержадміністрації стало важливим кроком у напрямку планування та координації дій на шляху до подальшого розвитку району. Злагоджена спільна робота – запорука добробуту Бучанщини.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень