У Бучанській районній державній (військовій) адміністрації відбувся одноденний тренінг «Практичні питання медичного, психологічного та правового супроводу дітей, хворих на ВІЛ, в громадах Київської області»

Дата: 20.03.2024 18:13
Кількість переглядів: 77

Сьогодні, в Бучанській районній державній (військовій) адміністрації відбувся одноденний тренінг «Практичні питання медичного, психологічного та правового супроводу дітей, хворих на ВІЛ, в громадах Київської області» для працівників служб у справах дітей (та сім’ї) Бучанського та Вишгородського районів. До участі в навчанні долучився голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов.

Фото без опису

Тренінг відбувся в рамках Договору про співробітництво між Службою у справах дітей та сім’ї КОВА та ГО «Дитинство без СНІДу» з метою підвищення рівня обізнаності працівників сільських, селищних та міських рад Київської області з медико-психологічних та правових питань супроводу ВІЛ позитивних дітей.

Учасники тренінгу мали можливість ознайомитися з практиками та підходами у цій галузі, обмінятися досвідом та здобути нові знання, які будуть корисні в їхній професійній діяльності. Важливою частиною тренінгу було формування практичних навичок щодо ефективного спілкування з ВІЛ-позитивними дітьми та їхніми родинами, а також вироблення стратегій підтримки та захисту їхніх прав.

Фото без опису

Такі ініціативи спрямовані на покращення якості життя дітей та підтримку їхнього соціального захисту. Навчання та підвищення кваліфікації працівників у справах дітей важливою мірою сприятиме створенню більш дружелюбного та підтримуючого середовища для всіх дітей, незалежно від їхнього статусу здоров'я чи соціального становища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень