«Цього металу замало, щоб нашу волю зламало», - у сквері біля Ірпінського відділу поліції відбулося відкриття монументу "Воля"

Дата: 29.03.2024 15:43
Кількість переглядів: 183

Сьогодні, в м. Ірпінь у сквері біля Ірпінського відділу поліції відкрили монумент «Воля», присвячений героїчному спротиву міста проти російських загарбників.

Фото без опису

У заході з нагоди відкриття взяли участь голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов, заступник голови Нацполіції - начальник кримінальної поліції Андрій Нєбитов, Ірпінський міський голова Олександр Маркушин, митці, які працювали над створенням монументу та жителі громади.

Саму скульптуру створили із залишків російських ракет, що летіли на регіон на початку повномасштабного вторгнення.

Фото без опису

Особливість цього монументу полягає в тому, що він має цифрове доповнення – сайт, який містить зіскановану тривимерну модель монументу, котру можна переглянути у будь-який час і будь-якому місці. Таким чином це дозволяє поширити меседж який несе цей монумент далеко за межі міста.

«Цей монумент показує скільки болю й жаху прийшло на нашу землю. Ми завжди будемо дивитися і пам’ятати той страх, який пережили в ті страшні часи. Ми повинні боротися та допомагати нашим Збройним силам, які ведуть нас до Перемоги. Слава Україні! Героям слава!», - наголосив Данило Мавлянов у своїй промові.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень