Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Сольський здійснив візит до Бучанського району

Дата: 05.04.2024 18:09
Кількість переглядів: 59

5 квітня відбувся візит Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Сольського до Бучанського району. Разом з ним до району завітали народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк та директор департаменту агропромислового розвитку КОДА Ліна Шуревич.

Фото без опису

Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов зустрів делегацію в селищі Гостомель на ТОВ «РЕНО» для ознайомлення з роботою підприємства. Зокрема мали змогу побачити, як виготовляють чищені овочі від самого початку і до етапу вакумації готової продукції.

Наступною зупинкою стало сільськогосподарське підприємство «Мирталь», що знаходиться в селі Мирча.

Фото без опису

На підприємстві ознайомились з тим, яку продукцію вирощують та як її обробляють, зокрема побували на фермі, на якій вирощують мʼясні породи корів.

На зображенні може бути: 1 особа

Заключним етапом візиту пана Міністра стала нарада з аграріями Київської області в Бучанській агенції регіонального розвитку. В нараді також взяли участь перший заступник голови КОДА Микола Бойко, в.о. начальника Головного управління ДПС у Київській області Юліана Козаченко, заступник Бучанського міського голови Дмитро Чейчук.

На зображенні може бути: 10 людей та люди навчаються

Обговорили актуальні питання з аграріями, зокрема цінову політику на вирощену продукцію, розмінування сільськогосподарських угідь, дія програми «Доступні кредити 5-7-9», поточний стан та перспективи продовження, грантові програми Державного аграрного реєстру та інше.

На зображенні може бути: 4 людини


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень