Відновлення, безпека, та енергетика: Руслан Кравченко назвав ключові питання для Київщини

Дата: 24.04.2024 09:25
Кількість переглядів: 41

Наразі ключовими питаннями для Київської області є відновлення регіону, безпека енергетики, а також відбудова інфраструктурних обʼєктів.

Фото без опису

Про це повідомив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко.

«У першу чергу, це відновлення Київської області. Ми вже на сьогодні відновили 17 тис. обʼєктів разом з громадами, Урядом, Президентом, міжнародними партнерами. Продовжуємо цю роботу. Також це безпека регіону — будівництво і ремонт нових укриттів, відновлення соціальної інфраструктури. Це лікарні, дитячі садки і школи. Енергетична безпека також у пріоритеті. Після удару по Трипільській ТЕЦ ми маємо працювати вже сьогодні. Президент дав завдання готуватися до опалювального сезону», – зазначив начальник ОВА.

Також на Київщині планують створити новий реабілітаційний центр у співпраці із США та країнами Європи.

«У нас є попередні результати. За завданням Президента їздив у відрядження до Сполучених Штатів Америки. У нас є попередня домовленість. І зараз велика команда інженерів США та Європи працюють над розробкою проєкту нового реабілітаційного центру для комплексної реабілітації постраждалих від війни – як  психологічної, так і фізичної. У повній синергії хочемо побудувати флагманський проєкт. Очікуємо в травні старт будівництва нового реабілітаційного центру. Будемо про це повідомляти», – зазначив Руслан Кравченко.

Також начальник Київської ОВА зазначив, що ефективним механізмом у розв’язанні проблем регіонів є Конгрес місцевих та регіональних влад при Президентові України. Бо він сприяє розв’язанню конкретних питань на місцях.

«Нам всім треба працювати в повній синергії. І як  в обласної влади, так і в кожної громади Київської області чимало проблем. Ми будемо вирішувати і працювати в команді Президента спільно з громадами у повній єдності», – підкреслив Руслан Кравченко.

Більше дивіться у відео за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=wgloBdWii5g

Повідомляє Конгрес місцевих та регіональних влад


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень