Відбувся Саміт стійкості українських медиків

Дата: 15.05.2024 16:46
Кількість переглядів: 81

15 травня в Бучанській районній державній (військовій) адміністрації відбувся Саміт стійкості українських медиків до якого доєднався голова адміністрації Данило Мавлянов.

Фото без опису

Захід об’єднав фахівців охорони здоров’я України та Сполучених Штатів та має на меті забезпечити платформу для обміну найкращими практиками у сфері психічного здоров’я та стратегіями боротьби з вигоранням серед медичних працівників під час війни в Україні.

Фото без опису

Серед організаторів заходу – Northwell Health, Ukraine Focus, Консорціум психічного здоров’я та ГО «Здорові ініціативи».

Зокрема обговорили розпізнання та подолання вигорання серед медичних працівників, впровадження програм підтримки психічного здоров’я, сприяння стратегіям самодопомоги, життєстійкості та розбудови мереж підтримки та стійкості громад.

Фото без опису

Голова Данило Мавлянов подякував американським партнерам за впровадження такої ініціативи на території Бучанського району, адже саме він зазнав найбільших втрат та руйнації на Київщині. Тут багато людей, які пережили часи окупації, багато внутрішньо переміщених осіб, які втратили своє майно, багато військових, яким потрібна реабілітація, психологічна допомога та підтримка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень