Відновлення Київщини: в Ірпені завершують капремонт багатоповерхівки на Котляревського

Дата: 16.10.2024 16:31
Кількість переглядів: 32

На Київщині триває відновлення житлових об’єктів, пошкоджених внаслідок ведення бойових дій. Наразі на завершальному етапі відновлення багатоповерхівки в Ірпені на 149 квартир, що розташована за адресою: вулиця Котляревського, 52а. До війни тут мешкало понад 380 людей.

Фото без опису

Будинок був пошкоджений навесні 2022 року. Ушкоджень зазнали покрівля та фасад, балконні конструкції, вікна, двері та місця загального користування. Восени 2023 року розпочався капітальний ремонт будівлі коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.

Роботи розпочалися з демонтажу пошкоджених та зруйнованих конструкцій. Згодом підрядник виконав капітальний ремонт даху. Також, відповідно до проєкту в багатоповерхівці замінили всі вибиті вікна, двері та балкони, облаштували укоси, відновили огородження сходових клітин.

Також в рамках відновлення підрядник замінив всі комунікації, встановив блискавкозахист та відновив благоустрій навколобудинкової території. Для безперешкодного доступу маломобільних груп населення у будинку встановили пандуси.

Наразі будівельники завершують утеплення та оздоблення фасаду. Також фахівці завершують роботи з оздоблення місць загального користування.

КОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень