Оголошення

22 Серпня, 2023 р., 13:50
Повідомлення про намір ТОВ «Оператор ГТС України» отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин стаціонарними джерелами ГРС Забуяння Боярського ЛВУМГ:
15 Серпня, 2023 р., 11:04
Державна установа «Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова Національної академії наук України», Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, Донецький науковий центр НАН України та МОН України, Офіс аналітики та консультацій з питань сталого розвитку у співпраці з Програмою розвитку ООН в Україні та Проєктом Ради Європи «Посилення соціального захисту в Україні» проводять ІІІ-й Всеукраїнський конкурс наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих учених «БІЗНЕС І ПРАВА ЛЮДИНИ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ ТА РІШЕННЯ ПІД ЧАС ВІЙНИ І ПОВОЄННОГО ВІДНОВЛЕННЯ» з нагоди 75-річчя Загальної декларації прав людини (далі - Конкурс).
15 Серпня, 2023 р., 10:58
Якщо ви активні, амбітні, креативні, цікавитеся питаннями функціонування державного управління та маєте ідеї і пропозиції для удосконалення державної політики у різних сферах, – запрошуємо до участі у Всеукраїнському конкурсі творчих робіт серед молоді! 
14 Серпня, 2023 р., 11:39
Понад півтора року українці спільно намагаються захистити нашу державу. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, організації громадянського суспільства і бізнес разом наближають перемогу щодня.
01 Серпня, 2023 р., 13:05
В рамках програми з протидії домашньому та гендерно зумовленому насильству Узагальнюючи досвід та у співпраці з партнерами, офіс UNFPA в Україні продовжує розвивати інструменти для підвищення обізнаності фахівців в цій сфері.
25 Липня, 2023 р., 13:29
Товариство з обмеженою відповідальністю «ЛАН-УКРАЇНА», код ЄДРПОУ 30384724, юр. адреса: 04116, м. Київ, Шевченківський р-н, вул. Митрофана Довнар-Запольського, 5, тел. (044) 455-99-45, e-mail: info@lanukr.com, повідомляє про наміри отримати Дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в процесі діяльності проммайданчика, який розташований за адресою: Київська обл., Бучанський р-н, с. Чайки, вул. Антонова, 1-А.
20 Липня, 2023 р., 09:54
До вашої уваги онлайн курс «Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні» для фахівців, які проводять роботу з особами, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.
09 Травня, 2023 р., 13:59
Командування Військово-морського ліцею імені віцеадмірала Володимира Безкоровайного з метою покращення перспективи подальшої самореалізації дітей Київщини, насамперед пільгових категорій (діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, діти з багатодітних сімей, діти військовослужбовців учасників АТО/ООС/російсько-української війни, діти ВПО), запрошує учнівську молодь 9 класів здобути якісну освіту і пов’язати своє майбутнє зі службою у лавах Збройних Сил України та інших національних військових формуваннях.
28 Квітня, 2023 р., 15:25
Повне та скорочене найменування суб’єкта господарювання: ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ЕДЕМ-КАРПЕЙНТ» (ТОВ «ЕДЕМ-КАРПЕЙНТ»). Ідентифікаційний код юридичної особи в ЄДРПОУ: 43973953. Місцезнаходження суб’єкта господарювання: 08131, Київська обл., Бучанський р-н, село Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, буд. 1, контактний номер телефону: +38 (067) 2202701, адреса електронної пошти суб’єкта господарювання: domas@edem-carpaint.com.ua. Місцезнаходження об’єкта/промислового майданчика: 08131, Київська обл., Бучанський р-н, село Софіївська Борщагівка, вул. Соборна, буд. 1.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень