Оголошення

27 Квітня, 2023 р., 11:20
Оголошено додатковий відбір на проєкт “Професійний розвиток ветеранів для роботи на посадах державної служби та служби в ОМС”. Відкрито реєстрацію для участі у додатковому відборі на безкоштовну сертифікатну програму навчання ветеранів та ветеранок, які планують реалізувати себе на посадах державної служби та служби в органах місцевого самоврядування.
29 Березня, 2023 р., 11:39
- ПОДОБОВЕ НЕСЕННЯ СЛУЖБИ  ГІДНА ЗАРОБІТНА ПЛАТА ( ВІД 18 000 ГРН + ВИПЛАТИ НА ПЕРІОД ВІЙСЬКОВОГО СТАНУ)
17 Березня, 2023 р., 15:54
Відповідно до розпорядження начальника Київської обласної державної (військової) адміністрації від 20.03.2022 № 142 «Про заборону в Київській області відвідування лісів населенням і в’їзду до них транспортних засобів та іншої техніки на час дії правового режиму воєнного стану», ст. 20-2 Закону Украни «Про охорону навколишнього природного середовища», Бучанська районна державна (військова) адміністрація просить організаторів  спортивних змагань та туристичних заходів з використанням автомобільного та мото-транспорту утриматися від проведення заходів, які передбачають їхнє проходження територіями лісових масивів району, під час дії правового режиму воєнного стану та пов’язаними ризиками у деокупованих територіях.
17 Березня, 2023 р., 15:14
Український координаційний центр з підвищення правової освіти населення за участі Української молодіжної правничої асамблеї, Благодійного фонду «Об’єднання світових культур», Української асоціації підтримки творчої молоді запрошують учнів закладів загальної середньої освіти України віком до 18 років взяти учать XVІ Всеукраїнському конкурсі шкільних малюнків «МОЇ ПРАВА: разом до перемоги» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.
22 Лютого, 2023 р., 09:46
ГО “Рада жінок Донеччини” запрошує взяти участь у тренінгах «Протидія та запобігання домашньому насильству у громадах» для представників(-ць) громадських організацій, активістів(-ок), лідерів(-ок) думок.
11 Січня, 2023 р., 11:05
Фізична особа-підприємець Зінченко Денис Васильович (юр. адреса: 22500, Вінницька обл., м. Липовець, вул. Василя Липківського, 4/1) повідомляє про намір отримати дозвіл на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря в Департаменті екології та природних ресурсів Київської обласної державної адміністрації для промислового майданчика «Пекарня», що розташований по вул. Житомирська, буд. 1-А в с. Березівка, Макарівської територіальної громади, Бучанського району,  Київської області. 
19 Вересня, 2022 р., 12:08
Київським окружним адміністративним судом розглядається справа № 640/19964/21. Позивач Товариство з обмеженою відповідальністю «НІГМА» до Бучанської районної державної адміністрації Київської області та Товариства з обмеженою відповідальністю "Інститут територіального планування" щодо  визнання протиправним та скасування розпорядження голови Бучанської районної державної адміністрації Київської області № 51 від 7 травня 2021 р., а також  визнання протиправними дії Бучанської районної державної адміністрації Київської області щодо оголошення та проведення процедури громадських обговорень щодо розроблення містобудівної документації "Детальний план території щодо будівництва Великої кільцевої автомобільної дороги навколо м. Києва від автомобільної дороги Київ - Ковель - Ягодин (М-07) до автомобільної дороги Київ - Чоп (М-06) (орієнтовною площею 285 га) на території Бучанського району Київської області.
24 Травня, 2022 р., 12:29
Навчально-оздоровчий комплекс КВЛ імені І.Богуна запрошує на навчання юнаків та дівчат до 8 класу (13-14 років) батьки-військовослужбовці, яких приймають участь у бойових діях (службових) діях,батьки яких загинули під час виконання бойових (службових) обов'язків, батьки яких втратили домівки, вимушено переїхали до інших населених пунктів, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей-сиріт та всіх майбутніх Захисників України.
24 Травня, 2022 р., 12:29
Прийом творчих робіт триває до 1 липня 2022 року. Журі розглядатиме роботи з 1 вересня до 13 грудня й визначить найкращі з них у п'яти номінаціях.
23 Лютого, 2022 р., 11:24
Мрієш про круту роботу – отримай стипендію на навчання. Міжнародна організація IREX оголошує другий раунд Конкурсу стипендій для ветеранів та ветеранок АТО/ООС!

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень