Новини

12 Вересня, 2023 р., 10:46
У Макарівській громаді у повноцінному форматі запрацювала Андріївська гімназія з дитсадком. Із початку навчального року 2023/2024 в цьому ж приміщенні розмістився і дитсадок.
12 Вересня, 2023 р., 09:32
На Київщині відновлять 97 об’єктів за рахунок Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Їх перелік затверджений двома розпорядженнями Кабінету Міністрів України про виділення коштів з Фонду.
12 Вересня, 2023 р., 09:10
Головне в освітньому процесі — це життя та здоров’я всіх його учасників. В умовах воєнних дій проблема безпеки дітей набуває особливої гостроти, а створення безпечних умов навчання стає ключовим пріоритетом для кожного. У підвалі, який не був підготовлений відповідно до вимог законодавства, переховуватися небезпечно, тому в усіх закладах освіти мають бути належно облаштовані укриття. 
12 Вересня, 2023 р., 08:50
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Є сьогодні хороша новина: готуємо посилення пакету оборонної підтримки від Німеччини. ППО, артилерія, техніка. Те, про що домовлялися з канцлером Шольцом. Те, про що сьогодні говорили з міністром закордонних справ Німеччини Бербок – вона була з візитом в Україні, зустрівся з нею сьогодні в Києві. Дуже важливо, що партнери чують потреби нашої держави, наших воїнів, захисту нашої енергетики. Я впевнений – буде результат. 
11 Вересня, 2023 р., 14:03
Її мета – підтримати розвиток українських підприємств, в тому числі релокованих із небезпечних територій, сприяти залученню нових клієнтів та інвесторів. Програма має назву «Власне», повідомляє Мінцифри.
11 Вересня, 2023 р., 14:01
11 вересня перший заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Денис Денисюк провів апаратну нараду з працівниками структурних підрозділів адміністрації.
11 Вересня, 2023 р., 09:02
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії (YES). Це форум, де обговорюється європейське майбутнє України у глобальному контексті. Цьогорічна зустріч «Командний пункт: майбутнє вирішується в Україні» стала 18-ю за ліком.
11 Вересня, 2023 р., 08:58
Фахівці служби зайнятості нададуть дієві поради як скласти резюме, як успішно пройти співбесіду у роботодавця та багато іншої корисної інформації.
11 Вересня, 2023 р., 08:57
Дорогі українці, українки! Наприкінці цього тижня важливо сказати кілька речей. Перше – це фронт. За минулі сім днів маємо просування вперед. На таврійських напрямках є рух. На Бахмутському напрямку є рух.
08 Вересня, 2023 р., 15:18
За підтримки Благодійної організації "Благодійний фонд розвитку "Emerland"" та Швейцарського партнера Zurich Insurance Company, передаємо медикаменти нашим громадянам.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень