Новини

08 Вересня, 2023 р., 15:11
Голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов разом із начальником Служби у справах дітей та сімʼї Бучанської райдержадміністрації Любовʼю Дубінчук відвідали реабілітаційний центр для дітей з інвалідністю Lighthouse Makariv
08 Вересня, 2023 р., 12:48
8 вересня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов провів нараду з питань організації роботи ветеранської політики в Бучанському районі.
08 Вересня, 2023 р., 09:30
Дружина Прем’єр-міністра Республіки Вірменія Анна Акопян побувала з візитом у Київській області. Зокрема, вона відвідала одне з найбільш постраждалих під час активних бойових дій та окупації пристоличного регіону місто – Бучу та завітала до Бучанського ліцею № 3.
08 Вересня, 2023 р., 09:28
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Короткий звіт за цей день. Привітав наших розвідників, наших героїв із Днем воєнної розвідки України.
08 Вересня, 2023 р., 08:53
У межах реалізації Національної стратегії сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні на 2021–2026 роки МКІП, Секретаріат Кабінету Міністрів України, Мінінфраструктури та Нацсоцслужба спільно з ІСАР “Єднання”, Українським незалежним центром політичних досліджень та Центром демократії та верховенства права продовжують проведення розпочатої у 2020 році інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці».
07 Вересня, 2023 р., 16:37
Бородянську територіальну громаду відвідала перша леді Литовської Республіки Діана Наусєдєнє. Поїздкою регіоном її супроводжували Надзвичайний і Повноважний Посол Литовської Республіки в Україні Вальдемарас Сарапінас, заступниця голови Київської обласної державної адміністрації Леся Карнаух та Бородянський селищний голова Олександр Сахарук.
07 Вересня, 2023 р., 16:33
Під час робочої поїздки в смт Макарів, голова Бучанської районної державної адміністрації Данило Мавлянов відвідав Управління соціального захисту населення райдержадміністрації.
07 Вересня, 2023 р., 16:31
Її основне завдання – це контроль за всіма етапами відбудови від планування до завершення проєктів. Про це повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко на своїй сторінці у Facebook.
07 Вересня, 2023 р., 09:06
Дорогі українці, українки! Сьогодні важкий день. Станом на цей час у Костянтинівці Донецької області після удару російських терористів понад 30 поранених. 16 людей убиті. Мої співчуття всім, хто втратив рідних, хто втратив близьких! На місці удару працювали всі служби – розбирали завали, рятували людей.
07 Вересня, 2023 р., 09:04
Ці гроші держава виплатила українцям для ремонтів квартир і будинків, які були пошкоджені через російські обстріли.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень