Новини

16 Квітня, 2024 р., 11:04
16 квітня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов відвідав Головне управління Пенсійного фонду України у Київській області, зокрема завітав до відділу обслуговування громадян № 1 (с. Софіївська Борщагівка).
16 Квітня, 2024 р., 09:47
На Київщині триває робота з відновлення житлового фонду, що був пошкоджений внаслідок ведення активних бойових дій у пристоличному регіоні. Зокрема, у Макарові триває капітальний ремонт п’ятиповерхівки на 60 квартир на вулиці Садовій, 1А. Роботи виконують коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії.
16 Квітня, 2024 р., 09:29
Дорогі українці, українки! Кілька підсумків за цей день. Провів Ставку. Дві теми ключові зараз – фронт та енергетика. Була доповідь Головкома Сирського. Щодо тих напрямків, де найбільш гаряче.
15 Квітня, 2024 р., 13:30
 Оголошено прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).
15 Квітня, 2024 р., 10:53
В перші дні повномасштабного наступу добровольці не думали про “оформлення свого статусу”.
15 Квітня, 2024 р., 10:47
Чи то нова серія улюбленого подкасту, чи випадковий фільм — багато хто з нас не може заснути без фонового шуму.
15 Квітня, 2024 р., 10:32
У третьому етапі Всеукраїнських шкільних ліг на Київщині вже взяли участь 1360 школярів. Про це під час брифінгу повідомив перший заступник голови Київської ОДА Микола Бойко.
15 Квітня, 2024 р., 09:41
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогоднішній день, як і кожен день цієї війни, почався з результатів наших захисників неба. За минулу ніч вдалося збити 10 «шахедів» із десяти, застосованих росіянами.
13 Квітня, 2024 р., 11:21
«Майже півтора місяця пройшло зі старту ініційованої Президентом України Володимиром Зеленським всеукраїнської економічної платформи «Зроблено в Україні». В її основі — філософія всебічної підтримки вітчизняного бізнесу», — зауважив Денис Шмигаль.
12 Квітня, 2024 р., 19:21
12 квітня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов разом із головами обʼєднаних територіальних громад району взяв участь у засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України, яке відбулося під головуванням Президента України В. Зеленського. На засіданні були присутні голови усіх обласних та районних військових адміністрацій, голови обласних рад, голови районних рад та міські, селищні та сільські голови.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень