Новини

08 Квітня, 2024 р., 09:25
Дорогі українці, українки! Головне за сьогодні. Фронт та захист наших міст. Був увесь день на зв'язку з військовими – з Головкомом, також з керівником Служби безпеки України та міністром внутрішніх справ. І щодо ситуації на передовій, і щодо російських ударів по нашій країні – окрема увага, звичайно, Харкову.
05 Квітня, 2024 р., 18:09
5 квітня відбувся візит Міністра аграрної політики та продовольства України Миколи Сольського до Бучанського району. Разом з ним до району завітали народний депутат України Ольга Василевська-Смаглюк та директор департаменту агропромислового розвитку КОДА Ліна Шуревич.
05 Квітня, 2024 р., 15:31
В першому колі районних змагань боролися три команди з Коцюбинської, Гостомельської та Бучанської громад.
05 Квітня, 2024 р., 13:26
Отримати статус учасника бойових дій (УБД) військовослужбовцями ЗСУ в Україні можна онлайн. Для цього потрібно надіслати пакет документів до комісії Міноборони електронною поштою.
05 Квітня, 2024 р., 13:24
Перша леді України Олена Зеленська закликала країни світу докладати більше зусиль для повернення незаконно депортованих і примусово переміщених Росією українських дітей та притягнення винних до відповідальності. Про це вона заявила в інтерв’ю щомісячному словенському журналу OnaPlus.
05 Квітня, 2024 р., 13:23
На базі ДУ «Всеукраїнський молодіжний центр» зібралися представники громад та районів Київської області з числа керівників та фахівців структурних підрозділів, котрі реалізовують молодіжну політику на локальному рівні.
05 Квітня, 2024 р., 09:33
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Провів Ставку – передусім щодо виробництва та постачання дронів і РЕБ на цей рік. Був детальний звіт щодо контрактів, усе максимально конкретно – жодних порожніх слів, тільки чіткі письмові домовленості з виробниками, чітке фінансування, чіткі терміни постачання.
04 Квітня, 2024 р., 15:34
У кожній громаді Київщини знайшлись справжні діаманти спорту, які позмагаються на районному рівні.
04 Квітня, 2024 р., 13:56
Президент України Володимир Зеленський і Президент Фінляндії Александр Стубб підписали Угоду про співробітництво у сфері безпеки та довгострокову підтримку.
04 Квітня, 2024 р., 13:55
Внаслідок російської агресії значна частина нашої держави забруднена вибухонебезпечними предметами (ВНП).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень