Новини

10 Квітня, 2024 р., 11:40
Перша леді взяла участь у Регіональному форумі з питань упровадження реформи шкільного харчування на Рівненщині.
10 Квітня, 2024 р., 11:37
Дорогі українці, українки! Сьогодні – Харків, Харківщина. Багато питань для міста, для області. Був на будівництві фортифікацій. Дуже важливе посилення цього напрямку. Російські терористи повинні бачити, що Харківщина зміцнюється.
09 Квітня, 2024 р., 12:44
Розуміти свою дитину, вчасно надавати їй необхідну підтримку і головне - відчувати радість від батьківства. Це - ідеальний сценарій, який часто мама чи тато малюють у своїй уяві. На практиці все буває набагато складніше.
09 Квітня, 2024 р., 09:20
Повідомляємо, що особистий виїзний прийом громадян голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данила Мавлянова, запланваний на 10.04.2024 року, відмінено у зв'язку з виробничою необхідністю.
09 Квітня, 2024 р., 08:40
На Київщині проходить серія тренінгів для працівників служб у справах дітей районних адміністрацій та територіальних громад з медико-психологічних та правових питань супроводу ВІЛ-позитивних дітей. 
09 Квітня, 2024 р., 08:35
Торік на Київщині кількість зареєстрованих суб’єктів підприємництва зросла на понад 10 тис. І майже половину із них зареєстрували саме жінки. Про це під час воркшопу «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів» розповів начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.
09 Квітня, 2024 р., 08:33
Дорогі українці, українки! Коротко про цей день. Максимум уваги зараз Харкову: енергетичній ситуації, підтримці людей, бізнесів у місті, в області. Максимум протидії російським планам щодо Харкова – працюємо з партнерами для того, щоб зміцнити ППО.
08 Квітня, 2024 р., 10:07
На Київщині в рамках єВідновлення на ремонт пошкоджених внаслідок війни осель вже нараховано 1,3 млрд гривень. Комісії ухвалили понад 10,4 тис. позитивних рішень. Про це під час брифінгу повідомив начальник Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко. 
08 Квітня, 2024 р., 10:04
На базі Центру підтримки підприємців Дія.Бізнес у Бучі відбувся презентаційний захід та зустріч з представниками малого та середнього бізнесу. Участь у ньому взяли директор Київського обласного центру зайнятості Денис Дармостук, голова правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття Наталія Землянська, директорка департаменту економіки Київської ОВА Наталія Погребна, директор департаменту розвитку реального сектору економіки Міністерства економіки України Роман Кропивницький, заступник начальника філії Головного управління по м. Києву та Київській області  АТ «Ощадбанк» Євген Панченко.
08 Квітня, 2024 р., 10:02
Сила слова допомагає подолати стрес, почуватися краще і вчитися мислити позитивно. Спробуєте?

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень