Новини

25 Квітня, 2024 р., 14:57
Українцям, які повертаються до рідних домівок після деокупації територій або ж за умови зниження небезпеки обстрілів міст і сіл, необхідно знятись з обліку ВПО.
25 Квітня, 2024 р., 14:53
Житлова субсидія – це цільовий платіж. Держава надає його найбільш вразливим українцям, щоби зменшити навантаження на їхній бюджет при сплаті житлово-комунальних послуг.
25 Квітня, 2024 р., 14:23
Значну частину нашого життя ми віддаємо роботі, тому дотримання безпеки на робочому місці – завжди актуальна тема, яка стосується кожного. Під час роботи ми не маємо втрачати свою працездатність та шкодити здоров’ю, але, на жаль, навіть в XXI столітті нещасні випадки на виробництві та професійні захворювання призводять до вражаючої кількості загиблих і постраждалих. Щоб привернути увагу до цієї проблеми, Міжнародною організацією праці в 2003 році засновано Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі.
25 Квітня, 2024 р., 09:41
Проведення богослужінь на Великдень має бути максимально безпечними для всіх мешканців Київщини. Про це зазначив начальник Київської ОВА Руслан Кравченко під час наради з представниками Ради Церков, інших релігійних організацій, Державної служби України з етнополітики та свободи совісті, Національної поліції, ДСНС, СБУ Київської області.
25 Квітня, 2024 р., 09:08
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні Президент Байден підписав ухвалений Конгресом пакет підтримки – підтримки, зокрема, української. Шлях завдовжки у пів року подолали. Хай би що хто казав, але ми здобуваємо підтримку, якої потребуємо – потребуємо, щоб і надалі захищати життя від російських ударів.
24 Квітня, 2024 р., 16:45
Перевірте свій психологічний стан через діагностичну систему MARTA: https://marta.mva.gov.ua. Пройшовши анонімне тестування, ви зможете зрозуміти, що відчуваєте та якої психологічної підтримки можете потребувати. На https://marta.mva.gov.ua/recommendations/categories практичні рекомендації щодо сну, зменшення тривоги тощо.
24 Квітня, 2024 р., 16:29
23 квітня в Ірпінській дитячо-юнацькій спортивній школі відбувся ІІІ етап змагань «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» з волейболу серед дівчат.
24 Квітня, 2024 р., 10:54
Діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, мають право на безоплатне відвідування кінотеатрів, виставок, музеїв, спортивних споруд та безкоштовний проїзд у громадському міському (приміському) транспорті.
24 Квітня, 2024 р., 09:25
Наразі ключовими питаннями для Київської області є відновлення регіону, безпека енергетики, а також відбудова інфраструктурних обʼєктів.
24 Квітня, 2024 р., 09:22
Дорогі українці, українки! Хочу подякувати за цей день усім, хто справді все робить заради того, щоб життя зберігалося.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень