Новини

21 Березня, 2024 р., 13:47
21 березня відбулося засідання організаційного комітету з підготовки і проведення ІІ та ІІІ етепів проекту "Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги" серед учнів закладів загальної середньої освіти Бучанського району Київської області, яке провів заступник голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації Євген Рибалко спільно з головою оргкомітету, начальником відділу гуманітарного розвитку адміністрації Лесею Дяченко, за участю амбасодора змагань, майстра спорту України з боксу, тренера та засновника спортивного клубу "Патріот" школи олімпійського боксу Олексія Адамського.
21 Березня, 2024 р., 09:33
Дорогі українці, українки! Підсумки за цей день. Почав день із доповіді Головкома Олександра Сирського та начальника Генерального штабу Анатолія Баргилевича. Основні наші дії – ситуація зараз, ключові напрямки, заплановані кроки. Максимально активно працюємо з партнерами та щодо внутрішнього виробництва зброї, щоб дати нашим воїнам більше необхідних засобів.
20 Березня, 2024 р., 18:13
Сьогодні, в Бучанській районній державній (військовій) адміністрації відбувся одноденний тренінг «Практичні питання медичного, психологічного та правового супроводу дітей, хворих на ВІЛ, в громадах Київської області» для працівників служб у справах дітей (та сім’ї) Бучанського та Вишгородського районів. До участі в навчанні долучився голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов.
20 Березня, 2024 р., 13:55
Влучність, спритність, непереможність – це все про юних спортсменів Немішаївської громади. Тут визначили найкращих в усіх п’яти видах спорту у другому етапі Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч.
20 Березня, 2024 р., 13:51
20 березня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов за участю Вишневого міського голови Іллі Дікова та начальника відділу комунікацій та взаємодії з органами місцевого самоврядування адміністрації Богдана Легіня провів особистий виїзний прийом громадян у м. Вишневе.
20 Березня, 2024 р., 11:13
Перша леді Олена Зеленська взяла участь у VII Міжнародному форумі «Креативна Україна». 2024 – Rethinking. Culture.
20 Березня, 2024 р., 11:11
Вишнева громада обрала кращі команди дівчат та хлопців у волейболі. Юні спортсмени продемонстрували гарну командну гру, неабияку наполегливість та вміння бути пліч-о-пліч.
20 Березня, 2024 р., 11:09
Впровадження телефонної “Єдиної ветеранської лінії” є важливим кроком і складовою нової ветеранської політики на підтримку українських захисників і захисниць та їхніх рідних.
19 Березня, 2024 р., 22:07
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні – черговий «Рамштайн», зустріч країн, які підтримують нашу оборону, наш захист від російського терору. Це – продуктивна зустріч, є результати. Міністр оборони України Умєров брав участь. Чекаю його детальну доповідь. Зараз можна сказати кілька речей.
19 Березня, 2024 р., 13:26
Якщо ти свідомо вирішив приєднатись, наважився вийти на цей непростий шлях, або прийняв рішення перевестись до лав «Азову» перш за все тобі потрібно заповнити анкету на сайті.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень