Новини

12 Квітня, 2024 р., 17:17
Третій етап Всеукраїнських шкільних ліг пліч-о-пліч зі спортивного орієнтування відбувся в Ірпені.
12 Квітня, 2024 р., 11:36
22 березня цього року в застосунку Дія запрацював новий сервіс — єДокумент про освіту. Він інтегрований з Реєстром документів про освіту Єдиної державної електронної бази з питань освіти (ЄДЕБО).
12 Квітня, 2024 р., 11:33
Група «Прозорість та підзвітність» вивчає резонансні закупівлі у Вишневій громаді. Йдеться про дві тендерні закупівлі. Зокрема, щодо будівництва протирадіаційного укриття на території ліцею «Лідер» у селі Крюківщина, а також повторний тендер щодо реконструкції старого кінотеатру у Вишневому під приміщення мерії.
12 Квітня, 2024 р., 09:46
Саме цього року потрібно сконцентрувати весь спільний потенціал на тому, щоб захистити і Україну, і незалежність кожного народу, який межує з Росією. Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час пресконференції за підсумками саміту Ініціативи трьох морів.
11 Квітня, 2024 р., 14:34
Бучанська районна державна (військова) адміністрація, за підтримки постійних друзів ГО «Єдина спільна громада» в особі голови Степана Жупана та мецената та волонтера Андрія Куциби, передала автомобіль для мобільно-вогневих груп Національної гвардії України з метою посилення ППО.
11 Квітня, 2024 р., 13:31
Відтепер роботодавці, які найняли внутрішньо переміщену особу, оформляють через портал Дія оновлену компенсацію — змінилися розмір та терміни виплати. 
11 Квітня, 2024 р., 13:27
Якщо людина не здатна до самообслуговування через стан здоров’я, вона може отримати послуги з догляду. Такі послуги можуть надаватись як комунальними, недержавними надавачами соціальних послуг, так і фізичними особами на професійній чи непрофесійній основі. Детальніше про те, як оформити догляд за людиною похилого віку чи з інвалідністю – на інфографіці.
11 Квітня, 2024 р., 13:18
11 квітня голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов взяв участь у відкритті амбулаторії загальної практики-сімейної медицини в м. Буча.
11 Квітня, 2024 р., 09:10
Дорогі українці, українки! Коротко про цей день. Провів нараду щодо нашої ракетної програми. Головком, міністр оборони, Мінстратегпром, керівники відповідних підприємств. Серійне виробництво, нові зразки ракет. Деталі не публічні, але в нашої «оборонки» є потрібні результати. І головне, щоб тепер армія реалізувала ці результати. Проговорив сьогодні й поточну ситуацію на передовій із Головкомом. Була також доповідь керівника ГУР.
10 Квітня, 2024 р., 18:51
Незаконні рубки – це заготівля деревини без спеціального дозволу на використання лісових ресурсів (лісорубний квиток). Причини виникнення незаконних рубок:

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень