Новини

19 Квітня, 2024 р., 15:15
19 квітня відбулася 64-та чергова сесія VIII скликання Білогородської сільської ради. Участь в ній взяв голова Бучанської районної державної (військової) адміністрації Данило Мавлянов. Під час засідання голова адміністрації за плідну працю, високі показники та вагомий внесок, направлений на розвиток Бучанського району, вручив грамоти голові Білогородської сільської ради Антону Овсієнку, секретарю сільської ради Юрію Марченку та депутату, голові фракції "Слуга народу" Сергію Пишному.
19 Квітня, 2024 р., 15:09
19 квітня під головуванням Данила Мавлянова, голови Бучанської районної державної (військової) адміністрації, за участі керівника Бучанського районного управління поліції ГУ НП в Київській області Андрія Маланчука та керівництва Бучанського РТЦК та СП, відбулася нарада з головами територіальних громад району.
19 Квітня, 2024 р., 15:06
Українці можуть оформити пенсію онлайн прямо з дому або навіть із-за кордону. Більше не потрібно йти до держустанови, витрачати час на дорогу і черги – Уряд працює над перетворенням усіх державних послуг на зручні онлайн-сервіси. Як оформити пенсійні виплати онлайн, дивіться інфографіку:
19 Квітня, 2024 р., 14:29
Уряд передбачив в держбюджеті на 2024 рік 1 млрд гривень на стимулювання створення та облаштування індустріальних парків. Індустріальні парки планується розвивати як ключові центри для індустріалізації економіки, залучення інвестицій та створення нових робочих місць. 
19 Квітня, 2024 р., 14:27
У Київській ОДА відбулась чергова нарада робочої групи «Прозорість та підзвітність» під головуванням першого заступника голови КОДА Миколи Бойка. Серед учасників наради також були представники правоохоронних органів та Головного управління ДПС у Київській області. Під час наради розглянули низку питань, що стосуються належного використання земельних ресурсів та сплати податків. 
19 Квітня, 2024 р., 10:03
18 квітня в Київський обласній військовій адміністрації відкрилась соціальна виставка «Нацспротив. Війна очима добровольців». Це фотохроніка війни, яку вели безпосередньо самі учасники боїв за Київщину. Про це під час брифінгу повідомив Володимир Авдєєнко – керівник Київського обласного центру підготовки населення до національного спротиву. 
19 Квітня, 2024 р., 09:27
Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Головне за сьогодні. Перше – селектор, ключові доповіді. Головком – щодо фронту, наших операцій і результатів. Міністр оборони – щодо постачання зброї, техніки та комунікації з партнерами.
18 Квітня, 2024 р., 12:16
Наразі на Київщині відновлено майже 17,5 тисяч об’єктів із понад 29 тисяч пошкоджених. Відбудова триває за урядовими програмами, коштом обласного та місцевих бюджетів, за сприяння міжнародних партнерів та фондів. Зокрема, коштом Фонду ліквідації наслідків збройної агресії у пристоличному регіоні буде відновлено 97 об’єктів. Один із них — багатоповерхівка на вулиці Комарова, 38 у Милі, що в Бучанському районі.
18 Квітня, 2024 р., 12:12
Українські школярі та діти дошкільного віку можуть отримати пільгове харчування у школах і садочках відповідно до: - державних нормативних документів; - рішень органів місцевого самоврядування; - проектів фінансової допомоги донорських організацій. Більше про те, які категорії дітей можуть харчуватись за пільговими цінами, дивіться інфографіку:
18 Квітня, 2024 р., 12:10
На Київщині для студентів Макарівського медичного фахового коледжу влаштували день спільнодії «Стійкість молоді – сила нації». Захід відбувся в межах реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», ініційованої першою леді Оленою Зеленською. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень